OVER AMIT & DANIËLLE
Namaste (hey)
Amit groeide op in India en verhuisde in 2015 naar Nederland om te studeren. Toen we elkaar in 2017 ontmoetten en in 2018 samen voor het eerst naar India reisden, ontstond een gedeelde liefde voor dit kleurrijke land. Sinds 2021 wonen we ongeveer 6 maanden per jaar in India. Delhi is ons thuis, dicht bij Amit’s familie, maar we reizen elk jaar door het hele land om nieuwe plekken, verhalen en smaken te ontdekken.
​
Onze band met India groeide verder toen we in 2021 begonnen met het organiseren van Indiase kookworkshops. De enthousiaste reacties en de nieuwsgierigheid van onze deelnemers naar het land achter deze keuken vormden in 2023 het begin van Hey Groentje Travel. Wat als we niet alleen de smaken konden delen, maar ook het land zelf?​
​
In 2024 organiseerden we onze eerste groepsreis: met 14 reizigers trokken we door Noord-India. Het was een bijzondere, inspirerende ervaring die bevestigde dat we meer mensen willen laten kennismaken met het échte India.
​
India is prachtig, maar komt helaas vaak vooral negatief in het nieuws. Wij willen laten zien hoe rijk, kleurrijk en verrassend dit land in werkelijkheid is. Daarom delen we hier onze verhalen, tips en uitgebreide reisgidsen. Je kunt je inschrijven voor de interesselijst voor onze groepsreis door Noord-India of we helpen je persoonlijk bij het plannen van jouw eigen India-avontuur.
​​​

India-liefhebbers
Hoe graag we ook door India reizen, het land is zó groot en veelzijdig dat we zelf nog lang niet elke uithoek hebben ontdekt. Daarom werken we samen met andere India-liefhebbers: reizigers die hun favoriete plekken, verborgen parels en persoonlijke ervaringen met ons delen. Zo ontstaat een kleurrijke verzameling tips en verhalen die je helpt India nog beter te leren kennen en jouw reisvoorpret alleen maar groter maakt.​​

LANA GOOSSENS
Ik reis al jaren ontzettend graag en ik heb al veel landen bezocht, maar stiekem wordt de wensenlijst eigenlijk alleen maar groter. India stond ook lang op dit lijstje en in maart 2024 heb ik dit prachtige land kunnen afvinken. In 2025 ben ik er bovendien nog eens drie maanden geweest. Ik hou van andere culturen ontdekken en ik ben daarnaast een grote foodlover. Elke reis probeer ik sowieso een kookworkshop te volgen om zo de eetcultuur van het land te ervaren.




